Kommunkartor

Kommunkartor

I PR Reklambyrå ingår en kartbyrå som levererar kartor till ett stort antal kommuner i Norr- och Västerbotten, och antalet utökas hela tiden. Eftersom vi ritar en stor del av kartorna själva, utifrån flygfoton, kan vi uppdatera dem väldigt snabbt. Samarbetsavtalen med kommunerna innebär att vi får information om alla förändringar.


Annonsplatser

Våra kartor är kompletta, med stadskärnor som visas på ett mycket bra sätt, med företag, skolor, idrottsanläggningar, matställen och så vidare utsatta. Landsbygdskartorna markerar naturreservat, vandringsleder, stugbyar, badplatser och mycket annat.
De som vill kan marknadsföra sina företag på våra turist- och kommunkartor samt i kartbilagor i tidningar.

Allt vad en besökare behöver veta

Med kartor över så många kommuner är det lätt att plocka ut information för specialkartor över till exempel skoter-, cykel- och kanotleder, fiskevatten och campingplatser. En annan fördel med egen kartritare är att vi äger rättigheterna och kan utforma kartorna helt efter kundernas önskemål. Vi har gjort evenemangskartor för Jokkmokks marknad, Boden Alive och Piteå Summergames. I samarbete med Trafikverket gör vi en karta som visar alla vägarbeten och distribueras på våren. Vi har gjort kartor åt kommunerna, i både webb och tryck, som visar hur de ligger i förhållande till världen i övrigt. Vi har bra verktyg för att göra kartor över större arbetsplatser och anläggningar.


Kartor för regnigt väder

Pappret är viktigt vid tillverkning av kartor. Det ska vikas många gånger och får inte spricka i kanterna. Våra kartor har en bra papperskvalitet, som provats ut under många år. Vi trycker också kartor på vattenfast material, som går att ha i duschen om man så vill. Det är också viktigt att färgerna på en karta är så internationella som möjligt, så folk förstår vad som exempelvis är tättbefolkat område, industriområde eller en sjö.